Υλικά
600 γρ. κιμάς
ανάμεικτος από χοιρινό, αρνί και μοσχάρι Υλικά (για 4 άτομα)
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. πιπέρι
Αλάτι
Άνηθος
Μαϊντανός
Δυόσμος
1 μεγάλο κρεμμύδι
150 γρ. βρεγμένη ψίχα ψωμιού
Φύλλα κρούστας
Γλυκό ντοματάκι
4 ασπράδια αβγού
Στραγγιστό γιαούρτι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τον κιμά με τα μυρωδικά, το ψωμί και το κρεμμύδι, τον χωρίζουμε σε μερίδες, τον τοποθετούμε σε ένα ταψί και τον αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο.
Κόβουμε έπειτα τα φύλλα σε λωρίδες και τυλίγουμε σε μονό φύλλο τα σουτζουκάκια.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και βουτάμε τα σουτζουκάκια.
Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε, τα σερβίρουμε με ένα κομμάτι ντοματάκι γλυκό το καθένα και βάζουμε στη βάση του πιάτου στραγγιστό γιαούρτι.