Υλικά
Ψάρι Σκορπίνα 1 kgΥλικά
Πατάτες
Λευκό κρασί
Κάπαρη
Φασκόμηλο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες λεπτές φέτες τις τοποθετούμε στο ταψί, της αλατίζουμε και προσθέτουμε ελαιόλαδο, κάπαρη και λευκό κρασί.
Ανάβουμε το φούρνο και τις αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίζουν να ροδίζουν.
Τότε προσθέτουμε και το ψάρι στο φούρνο αφού έχουμε τοποθετήσει στην κοιλιά του ένα κλωνάρι φασκόμηλο.
Το φαγητό θέλει περίπου 45 λεπτά για να γίνει αλλά πρέπει να το παρακολουθούμε.