Follow us

Σεμινάρια ελαιολάδου για επαγγελματίες

Τα πάντα για το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο (καλλιέργεια, τυποποίηση, εξαγωγή) σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από επαγγελματίες για επαγγελματίες.

Σεμινάρια ελαιολάδου για επαγγελματίες

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει για τα επόμενα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα ελαιολάδου της Paratus Europe στην Αθήνα, που οδηγούν σε επαγγελματική πιστοποίηση των αποφοίτων, από τον διαπιστευμένο διεθνή φορέα πιστοποίησης Staregister.
Οι επόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής είναι:
“Olive Oil Enthusiast” (2 ημέρες – 16 ώρες): 22-23 Οκτωβρίου. (Περιλαμβάνει 11 διαφορετικές ενότητες, video & φωτογραφίες με καλές και κακές πρακτικές από το χωράφι έως το ράφι από όλο τον κόσμο, 22 οργανοληπτικές αξιολογήσεις παρθένων ελαιολάδων με στατιστική ανάλυση, όλη τη νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα και όλες τις διαφάνειες του σεμιναρίου βιβλιοδετημένες.)
“Pro Olive Oli Expert” (5 ημέρες, 40 ώρες- περιλαμβάνει και το “Olive Oil Enthusiast”): 22-26 Οκτωβρίου. (Περιλαμβάνει 21 διαφορετικές εκπαιδευτικές ενότητες, 75 αξιολογήσεις παρθένων ελαιολάδων με στατιστική ανάλυση, όλη τη νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα και όλες τις διαφάνειες του σεμιναρίου βιβλιοδετημένες).

Σεμινάρια ελαιολάδου για επαγγελματίες

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες, όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη σχετικά με το ελαιόλαδο και τη γευσιγνωσία του.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και προεγγραφή απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων της Paratus Europe, τηλ. 210 9945945, 6944608585, e-mail: sales@paratuseurope.e

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;