ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY

Σάντουϊτς –και στo σαλόνι και στo αλώνι!

Σάντουϊτς –και στo σαλόνι και στo αλώνι!

Δεν υπάρχει πιο εύκολο, έξυπνο και πολυσχιδές φαγητό από το σάντουϊτς. Θα λέγαμε πως εκτός από τις σούπες και τις μακαρονάδες, όλα τα άλλα μπορούν να γίνουν σάντουϊτς, προσφέροντας μια γενναία δόση απόλαυσης χωρίς μαχαιροπίρουνα, χωρίς τραπεζομάντηλα και χωρίς καθίσματα. Ένα φοβερό street food, που μπορεί να γίνει με ζαμπόν τυρί και ντομάτα ή με φουά γκρα και τρούφα ή με φαλάφελ και χούμους ή με στραπατσάδα και φέτα. Λέγεται ότι το εφηύρε ο John Montagu, 4ος κόμης του Sandwich που δεν ήθελε να σηκώνεται από το χαρτοπαίγνιο για τέτοιους ασήμαντους λόγους όπως το φαγητό, δεν άντεχε όμως και την πείνα… Όπως και να ‘χει, πρόκειται για μια σπουδαία εφεύρεση και με τα πολλά και ωραία είδη ψωμιού που υπάρχουν παντού τριγύρω μας, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το αποκλειστικά δικό του σάντουϊτς, είτε μέσα στα πλαίσια των βρισκούμενων στο σπίτι, είτε αγοράζοντας επί τούτου τα υλικά που θα του επιτρέψουν γαστρονομικές απολαύσεις σε casual συσκευασία. Με αυτό κατά νου, τα είδη του ψωμιού που αναφέρουμε είναι απλώς ενδεικτικά και μπορούμε να τα αλλάξουμε κατά το γούστο μας.

Επίσης...

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Περισσότερα από

Φαγητό

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;