Σάντουϊτς με Flap Steak

Συνταγή

Σάντουϊτς με Flap Steak
Υλικά

100 γρ. flap steak Black Angus
10 γρ. κολοκυθάκι φετούλες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. λάιμ
1 πρέζα θυμάρι
20 γρ. ανάμεικτη πράσινη σαλάτα
10 γρ. μαγιονέζα αρωματισμένη με τρούφα
20 γρ. πατατάκια
2 φέτες χωριάτικο ψωμί με προζύμι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε σε μπολ το ελαιόλαδο, το λάιμ και το θυμάρι και μαρινάρουμε το κολοκυθάκι για 30 λεπτά. Ψήνουμε το Flap steak σε προθερμασμένο φούρνο 180οC. Ψήνουμε το ψωμί στη σχάρα και στήνουμε το σάντουϊτς σε οpen face style, συνοδεύοντας με τις γαρνιτούρες του.

*Η συνταγή και η φωτογραφία της είναι από το εστιατόριο "Hide & Seek".


Γλυκό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος