Υλικά
1 φλ. τσ. μαϊντανόςΥλικά
½ φλ. τσ. φρέσκος βασιλικός
2 κ.σ. φρέσκια ματζουράνα ή φρέσκια ρίγανη
1 κ.σ. φρέσκο φασκόμηλο
1 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο
1 κ.σ. φρέσκια λεβάντα
1 κ.γ. μπούκοβο
2 σκελίδες σκόρδο
3⁄4 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα αρωματικά χόρτα.
Τα ψιλοκόβουμε.
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Μεταφέρουμε τα βότανα και το σκόρδο σε μπολ και τα ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο.
Αλατοπιπερώνουμε ανάλογα με το γούστο μας.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στην άκρη μια ώρα τουλάχιστον, για να αναμιχθούν οι γεύσεις.