Υλικά
2 μεγάλα ώριμα μάνγκοΥλικά
500 γρ. ψητό ή βραστό κοτόπουλο χωρίς την πέτσα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
½ φλ. φύλλα σέλινου ψιλοκομμένα
¾ φλ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. χυμό λάιμ
1 κ.σ. κάρυ
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μάνγκο και τα κόβουμε σε μπουκιές.
Κόβουμε σε ισομεγέθεις μπουκιές το κοτόπουλο.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια.
Ψιλοκόβουμε το λευκό μέρος και κόβουμε σε κομμάτια 3 εκ.
το τρυφερό πράσινο μέρος.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μεγάλο μπολ, αλατίζουμε και ανακατεύουμε.
Φτιάχνουμε το ντρέσινγκ χτυπώντας με τον αβγοδάρτη τη μαγιονέζα, το μέλι, το λάιμ και το κάρυ.
Προσθέτουμε τα φύλλα του σέλινου, περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.
Α.Τ.