Υλικά
1 φιλέτο στήθος κοτόπουλουΥλικά
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
10 κόκκοι πιπέρι
Για τη σαλάτα
4 φλ. ανάμεικτη σαλάτα
4 αβγά σφιχτοβρασμένα και κομμένα στη μέση
2 κ.σ. ηλιόσπορο
Για τη σάλτσα
250 ml στραγγιστό γιαούρτι
2 κ.σ. μουστάρδα τύπου Ντιζόν
¼ φλ. μέλι
1 κ.σ. μηλόξυδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το φιλέτο κοτόπουλου με το κρεμμύδι, το πιπέρι και αλάτι.
Το βγάζουμε στραγγιστά από τον ζωμό και το κόβουμε σε μπουκιές.
Το αφήνουμε στην άκρη.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: ανακατεύουμε σε μπολ τα υλικά της σάλτσας και αναμειγνύουμε καλά, χτυπώντας με τον αβγοδάρτη.
Δοκιμάζουμε το αλάτι.
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα λαχανικά της σαλάτας και τα βάζουμε σε βαθιά σαλατιέρα.
Ανακατεύουμε με τα ⅔ της σάλτσας του γιαουρτιού και μοιράζουμε επάνω τα αβγά και το κοτόπουλο με τη σαλάτα.
Ρίχνουμε επάνω την υπόλοιπη σάλτσα.A.T.