Υλικά
1 ½ φλ. καρπούζι σε κύβους χωρίς τους σπόρους Υλικά
1 ½ φλ. πεπόνι σε κύβους
1 φλ. αγγούρι σε κυβάκια
½ φλ. ραπανάκια κομμένα σε πάρα πολύ λεπτές φέτες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ½ φλ. φέτα σε κύβους
2 φρέσκα κρεμμυδάκια πολύ ψιλοκομμένα
½ φλ. φρέσκα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
1 φλ. στραγγιστό γιαούρτι
1 κ.γ. ξερός δυόσμος
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το καρπούζι, το πεπόνι, το αγγούρι και τα 2 φλ.
φέτα σε βαθουλή πιατέλα.
Προσθέτουμε το ένα φρέσκο κρεμμυδάκι και τα ραπανάκια και ανακατεύουμε προσεκτικά.
Βάζουμε στη μουλινέτα το μισό φλιτζάνι φέτα, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, μια πρέζα αλάτι και τον ξερό δυόσμο και δουλεύουμε για 1 λεπτό.
Βγάζουμε σε μπολ, ρίχνουμε πιπέρι και τη μέντα, ανακατεύουμε, περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.
Σημ. τα λαχανικά και τα φρούτα πρέπει να είναι από το ψυγείο.
Α.Τ.Updated: 10/08/21Ημ/νια α' δημοσίευσης: 20/07/16