banner
banner
banner

Σαλάτα με καρπούζι, πεπόνι, αγγούρι, ραπανάκια και φέτα

Συνταγή

Σαλάτα με καρπούζι, πεπόνι, αγγούρι, ραπανάκια και φέτα
Υλικά

1 ½ φλ. καρπούζι σε κύβους χωρίς τους σπόρους
1 ½ φλ. πεπόνι σε κύβους
1 φλ. αγγούρι σε κυβάκια
½ φλ. ραπανάκια κομμένα σε πάρα πολύ λεπτές φέτες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ½ φλ. φέτα σε κύβους
2 φρέσκα κρεμμυδάκια πολύ ψιλοκομμένα
½ φλ. φρέσκα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
1 φλ. στραγγιστό γιαούρτι
1 κ.γ. ξερός δυόσμος
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

banner
Εκτέλεση

Βάζουμε το καρπούζι, το πεπόνι, το αγγούρι και τα 2 φλ. φέτα σε βαθουλή πιατέλα. Προσθέτουμε το ένα φρέσκο κρεμμυδάκι και τα ραπανάκια και ανακατεύουμε προσεκτικά. Βάζουμε στη μουλινέτα το μισό φλιτζάνι φέτα, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, μια πρέζα αλάτι και τον ξερό δυόσμο και δουλεύουμε για 1 λεπτό. Βγάζουμε σε μπολ, ρίχνουμε πιπέρι και τη μέντα, ανακατεύουμε, περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.
Σημ. τα λαχανικά και τα φρούτα πρέπει να είναι από το ψυγείο.


Α.Τ.

Updated: 10/08/21
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 20/07/16


Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος