Σαλάτα με καλαμπόκι, ντομάτα και αβοκάντο

Συνταγή

Σαλάτα με καλαμπόκι, ντομάτα και αβοκάντο
Υλικά

2 φλ. τσ. βρασμένοι σπόροι καλαμποκιού
½ κ. ντοματάκια cherry κομμένα στα δύο
1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
2 φλ. τσ. αγγούρι κομμένο σε κυβάκια
¼  φλ. φρέσκο κόλιανδρο
1 μικρή κόκκινη καυτερή πιπεριά
Χυμός από 2 λάιμ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε και καθαρίζουμε την καυτερή πιπερίτσα από τις μεμβράνες και τους σπόρους και την κόβουμε σε πολύ λεπτές λωρίδες. Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ χτυπώντας καλά το λάιμ και το ελαιόλαδο. Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, την πιπεριά και αλάτι σύμφωνα με το γούστο μας και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.


Α.Τ.


Γλυκό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος