banner
banner
banner

Σαλάτα λευκού ραπανιού (εστιατόριο Yoga Bala)

Συνταγή

Σαλάτα λευκού ραπανιού (εστιατόριο Yoga Bala)
Υλικά (για 4 άτομα)

300 γρ. λευκό ραπάνι τριμμένο

2 κ.σ. λευκό ξίδι

2 κ.σ. ηλιέλαιο

1/2 κ.γλ. μαύροι κόκκοι σιναπιού

1/2 κ.γλ. σπόροι κύμινου

Λίγη ζάχαρη

Αλάτι, πιπέρι

banner
Παρασκευή

Ανακατεύουμε το τριμμένο ραπάνι με το αλάτι, το πιπέρι, το ξίδι και τη ζάχαρη. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μικρό τηγάνι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε τους κόκκους του σιναπιού και τους σπόρους του κύμινου. Όταν σταματήσουν να σκάζουν, βγάζουμε το λάδι από τη φωτιά και περιχύνουμε το μίγμα ραπανιού. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.


Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος