Υλικά
500 γρ. φρέσκα σπαράγγιαΥλικά
1 πεπόνι μετρίου μεγέθους
250 γρ. κατσικίσιο τυρί
40 γρ. ελαιόλαδο
15 γρ. ξύδι βαλσάμικο
60 γρ. πολτό από μαύρη ελιά
30 γρ. μυρώνια
40 γρ. κάρδαμο
60 γρ. ρόκα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Αφαιρούμε τη φλούδα από το πεπόνι και το κόβουμε επίσης σε φέτες.
Για τη σάλτσα ελιάς, χτυπάμε το ελαιόλαδο με το βαλσάμικο και τον πολτό ελιάς κι αν χρειάζεται, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε τα σπαράγγια με τα μυρωδικά και ρίχνουμε λίγη βινεγκρέτ από ελιά.
Στρώσιμο
Στη μέση του πιάτου τοποθετούμε το κατσικίσιο τυρί και γύρω γύρω 3 φέτες πεπόνι.
Πάνω από το τυρί βάζουμε τη σαλάτα από τα σπαράγγια και γύρω γύρω λίγη βινεγκρέτ ελιάς.