Follow us

Ρόδινες γιορτές στο σπίτι με το ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Με ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο, αισιόδοξο και εμπνευστικό τεύχος, επιστρέφει το εποχικό περιοδικό ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ στα My market.

Ρόδινες γιορτές στο σπίτι με το ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Με ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο, αισιόδοξο και εμπνευστικό τεύχος, επιστρέφει το εποχικό περιοδικό ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα My market ανά την Αθήνα και την Ελλάδα και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 40 λεπτών.

Από το ροζέ αφρώδες που περιμένει στα καλά μας ποτήρια να τσουγκρίσουμε, στο εξώφυλλο, ως τις συνταγές, τα έξυπνα tips και τις ιδέες για να βάλουμε χαρούμενες πινελιές στις ιδιαίτερες φετινές γιορτές στο σπίτι, το νέο τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ μοιράζεται μαζί μας νοστιμιές, θετική ενέργεια, λάμψη και, κυρίως, αισιοδοξία για να υποδεχθούμε με χαμόγελα το νέο έτος!

Δεν χρειάζονται πολλά, μπορεί να είναι ένας διαφορετικός στολισμός με υλικά ξεχασμένα στα συρτάρια που μεταμορφώνονται, ένα νόστιμο δώρο, ένα ωραίο κρασί, κάτι χειροποίητο που θα στείλουμε εμείς αυτήν τη φορά στους παππούδες, φέτος που μπορεί να μην τους έχουμε μαζί να μας φιλέψουν εκείνοι τις πατροπαράδοτες συνταγές τους. Τα μπισκότα-ανθρωπάκια με τζίντζερ που θα ζυμώσουμε και θα μας ταξιδέψουν στη Βόρεια Ευρώπη, αλλά και μια θεματική Χριστουγεννιάτικη βραδιά ξαναβλέποντας –ναι, για μία ακόμη φορά!– το «Μόνος στο σπίτι» και απολαμβάνοντας τη δική μας χειροποίητη πίτσα. Γιορτινά κοκτέιλ, μπισκοτάκια που θα φτιάξουμε μαζί με τα παιδιά, υπέροχες συνταγές με κάστανο αλλά και vegan αντι-γαλοπούλα (!), crash test βασιλόπιτας… Αυτά και πολλά ακόμη νοστιμίζουν τις σελίδες του 4ου τεύχους του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ που φέρει τη δημοσιογραφική και δημιουργική σφραγίδα του Αθηνοράματος και εντάσσεται στην ομώνυμη πλατφόρμα φροντίδας για τη διατροφή που έχει καθιερώσει η γνωστή ελληνική αλυσίδα σουπερμάρκετ, μέσα από την οποία μας δίνει τη γνώση αλλά και ευκαιρίες για να αναβαθμίσουμε τη διατροφή μας αλλά και τη ζωή μας γενικότερα.

Και σαν αντίβαρο στη γιορτινή πληθωρικότητα, δεν λείπουν οι ιδέες για μια πιο υγιή και γεμάτη ευεξία νέα χρονιά, νέα σπορ, tips για να μεταμορφώσετε το κουνουπίδι σε εστιατορικό πιάτο στο σπίτι, αλλά και μια αποκλειστική συνέντευξη με τον αγαπημένο σεφ Μανώλη Παπουτσάκη που μας αποκαλύπτει μεταξύ άλλων το εστιατόριο των ονείρων του!

Αναζητήστε το γιορτινό ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ στα My market ή στο e-shop και καλή απόλαυση!

Επίσης...

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Περισσότερα από

Φαγητό

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;