banner
banner
banner

Ριζότο με κάππαρη και καφέ

Συνταγή

Ριζότο με κάππαρη και καφέ
Υλικά (για 1 άτομο)

100 γρ. ρύζι για ριζότο
230 γρ. ζωμός λαχανικών
100 γρ. παρμεζάνα
4-5 κόκκοι καφέ
30 γρ. ψιλοκομμένη κάππαρη
5 γρ. τριμμένος καφές
30 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
40 γρ. φρέσκο βούτυρο

banner
Παρασκευή

Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το βούτυρο, συμπληρώνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με το ζωμό λαχανικών, συμπληρώνουμε τους κόκκους καφέ και ανακατεύουμε μέχρι να χυλώσει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά το ριζότο, συμπληρώνουμε την παρμεζάνα και το βούτυρο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Γαρνίρουμε με τον τριμμένο καφέ και την ψιλοκομμένη κάππαρη.

Συνταγή: Ettore Botrini / Etrusco

banner

Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος