ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Ψαροκεφτέδες για όλες τις ώρες

Ψαροκεφτέδες για όλες τις ώρες

Οι κεφτέδες από ψάρι ή γαριδούλες, είναι συνήθως η δεύτερη ευκαιρία, που δίνουμε στο ψάρι που φτιάξαμε βραστό ή ψητό και περίσσεψε. Όμως, η νοστιμιά τους και το ότι μπορούν να συνδυαστούν με πολλά άλλα υλικά, κάνουν τους ψαροκεφτέδες ένα ωραίο πιάτο που μπορεί να γίνει εξίσου καλό με κατεψυγμένο, όπως και με φρέσκο ψάρι ή με γαρίδες. Φυσικά, οι ψαροκεφτέδες είναι τέλειοι σαν μεζές. Αν όμως "ντυθούν" με σάλτσα ντομάτα ή σάλτσα με κάρι ή λευκή σάλτσα και βάλουμε δίπλα για συνοδεία ρύζι ή ζυμαρικά ή τηγανητές πατάτες, έχουμε ένα πλήρες, χορταστικό φαγητό.

Εκτός από τις μάλλον εύκολες και γρήγορες συνταγές που προτείνουμε, αν θέλετε κάτι πιο σύνθετο κα ασυνήθιστο δοκιμάστε τα πολύ δημοφιλή "Kibbeh samak" από τον Λίβανο, δηλαδή κεφτεδάκια γεμιστά από ψάρι και πλιγούρι. Δείτε τη συνταγή εδώ.

Updated: 28/06/21
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 31/07/19

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

Καθαρή Δευτέρα with a twist!

Ίσως το πιο προβλέψιμο τραπέζι του χρόνου (μαζί μ΄εκείνο του Ευαγγελισμού)! Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψετε τα σαρακοστιανά σας, χωρίς να ξεφύγετε εντελώς από το κλίμα.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;