Υλικά
υλικά
200 γρ. σπανάκι baby
1/2 άισμπεργκ (ή περισσότερο)
1 λόλα κόκκινη
1/2 ματσάκι άγρια ρόκα
1/2 ματσάκι μυρώνια
1 ρόδι, τα σπόρια
1 μήλο στάρκιν, σε κύβους
2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
γιά το dressing :
3/4 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο
4 κ.σ. πετιμέζι ροδιού
1/2 πορτοκάλι, το χυμό
αλάτι, πιπέρι
παρασκευή
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα στεγνώνουμε.
Κόβουμε τα μεγάλα φύλλα με τα δάχτυλα.
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της σάλτσας.
Μισή ώρα πριν το σερβίρισμα, κόβουμε το μήλο, ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά με το dressing, δοκιμάζουμε αν χρειάζεται άλλο αλάτι ή περισσότερο ξινή γεύση, οπότε προσθέτουμε πετιμέζι ροδιού και σερβίρουμε τη σαλάτα σε φαρδειά σαλατιέρα, ρίχνοντας από πάνω το κουκουνάρι.