Υλικά
υλικά
500 γρ. ζύμη για πίτσα
10 ντοματίνια βελανίδια
1/2 φλ.τσ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
1 φλ.τσ. φέτα σε κομματάκια
10-12 ελιές Καλαμών κομμένες στη μέση
1 κ.γ. ρίγανη
μερικά κλαράκια ρόκα
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
πιπέρι φρεσκοκομμένο
παρασκευή
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250ο (ή 220ο με αέρα).
Ανοίγουμε τη ζύμη και την απλώνουμε σε ταψάκι καλυμμένο με χαρτί ψησίματος.
Αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Απλώνουμε επάνω τη σάλτσα και τοποθετούμε ομοιόμορφα τα ντοματίνια, κομμένα στη μέση και τις ελιές.
Επάνω σκορπίζουμε τη φέτα και πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο και τη ρίγανη.
Βάζουμε στο φούρνο, στη μεσαία θέση, για 12' ή μέχρι να ψηθει και να ροδοκοκκινίσει η ζύμη.