banner
banner

Πιπεριές γεμιστές με φέτα

Συνταγή

Πιπεριές γεμιστές με φέτα
Υλικά

1 κ. κόκκινες πιπεριές τύπου Φλώρινας
400 γραμμάρια φέτα
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
½ φλ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μπούκοβο
1 πρέζα αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο + 1 κ.σ ξύδι

banner
Εκτέλεση

Πλένουμε τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε προσεκτικά το εσωτερικό τους από σπόρους και μεμβράνες χωρίς να τις τρυπήσουμε εξωτερικά.  Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα. Γεμίζουμε την κάθε πιπεριά κατά τα ¾. Αραδιάζουμε τις πιπεριές σε αντικολλητικό ταψί, τις ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το ξύδι, προσθέτουμε και ½ φλ. νερό  και τις ψήνουμε γύρω στη μισή ώρα μέχρι να ροδίσουν και να ζαρώσει η φλούδα τους.


Α.Τ.


Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος