Αραδιάζουμε -όμορφα, σε πιατέλα- φέτες παστουρμά, κρεμμυδάκια γλυκόξινα, πιπεριές-τουρσί σε λάδι, μικροσκοπικές σουπιές γεμιστές, φρέσκα ραπανάκια και ό,τι άλλο μας αρέσει.
Σερβίρουμε τα ορεκτικά με ουζάκι και μαύρο ψωμί.
Διατρέχει την Ελλάδα και ψάχνει τη βαθύτερη ουσία της ελληνικής κουζίνας. Αναζητά λεπτές ισορροπίες που παράγουν γευστικές συγκινήσεις. Μαγειρεύει με δημιουργική, οικολογική συνείδηση. Φτιάχνει ονειρεμένα ψωμιά και προτείνει ένα ευρηματικό, παραδοσιακό μενού, για χάρη σας μόνο.
Αραδιάζουμε -όμορφα, σε πιατέλα- φέτες παστουρμά, κρεμμυδάκια γλυκόξινα, πιπεριές-τουρσί σε λάδι, μικροσκοπικές σουπιές γεμιστές, φρέσκα ραπανάκια και ό,τι άλλο μας αρέσει.
Σερβίρουμε τα ορεκτικά με ουζάκι και μαύρο ψωμί.
Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.
Πώς θα φτιάξεις ψωμί από αλεύρι ολικής άλεσης.
Η συνταγή για ρολό κιμά με λαχανικά.
Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.
Η συνταγή για ζυμωτό ψωμί.
Πώς θα φτιάξεις ιτσλί με αρνάκι και µοσχάρι.
Η συνταγή για πλούσια σούπα γιουβαρλάκια µε λαχανικά.
Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.
Η συνταγή για γεμιστά μπιφτέκια στο τηγάνι.
Πώς θα φτιάξεις την πιο εύκολη κιμαδόπιτα με λαχανικά.
Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι