Πέντε καλοκαιρινά υλικά, πέντε καλοκαιρινά πιάτα

Θάλεια Τσιχλάκη Θάλεια Τσιχλάκη Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020

Πέντε καλοκαιρινά υλικά, πέντε καλοκαιρινά πιάτα

Πέντε καλοκαιρινά υλικά, από αυτά που βρίσκουμε στην αγορά τον Αύγουστο: καλαμπόκι, μακρουλές αχνο-κίτρινες κολοκύθες, καρπούζια και ροδάκινα, προσφέρονται για να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα μια σαλάτα, μια κρύα σούπα, τηγανίτες, τάρτες ή για να συνοδέψουμε το κυρίως φαγητό μας. Οι γλυκιές γεύσεις των φρούτων βρίσκουν την ισορροπία τους με το τσίλι, το κοκκινοπίπερο, το ξίδι ή τα μπαχαρικά, καθώς για να σβήσεις την κάψα του καλοκαιριού χρειάζεσαι απλά καυτό φαγητό.

Updated: 08/06/20
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 15/08/20



Συνταγές
Δείτε όλα τα συνταγογραφικά της ενότητας

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος