Follow us

Πατάτες πενταράτες

Πατάτες πενταράτες

Υλικά

Υλικά

1 κιλό πατάτες Νάξου

750 γρ.  κρεμμύδια

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Παρασκευή

Αφού καθαρίσουμε τις πατάτες, τις κόβουμε ροδέλες. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε ροδέλες.

Τηγανίζουμε τις πατάτες σε μπόλικο ελαιόλαδο και πριν ψηθούν εντελώς, αλευρώνουμε τα κρεμμύδια και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.

Ανακατεύουμε, ώστε να αναμειχθούν και να τηγανιστούν καλά.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Όταν ροδοκοκκινίσουν, τα βγάζουμε όλα με τρυπητή κουτάλα και ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Λαχανοντολµάδες Κοκκινιστοί

Η συνταγή για κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες.

Κοκκινιστό Κουνουπίδι µε Κιµά

Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.

Μελιτζάνες Μπιφτεκάδα

Η συνταγή για μπιφτεκάδα μελιτζάνες.

Κινέζικο Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις κινέζικο ρύζι.

Κρασάτα Μανιτάρια

Πώς θα φτιάξεις θαυμάσια κρασάτα μανιτάρια.