Υλικά
Υλικά
Πατάτες με τρούφα και χαβιάρι
200 γρ. πατάτα πουρέ
100 γρ. κρέμα γάλακτος
1 ml λάδι τρούφας
100 γρ. χαβιάρι (εναλλακτικώς, μπρικ ή αβγά αστακού)
10 φέτες τραγανής τηγανισμένης πατάτας
5 κομμάτια τσάιβ, ψιλοκομμένα
Αλάτι, άσπρο πιπέρι
Κurant affair martini
1 δόση Absolut kurant
1 δόση χυμός φρέσκου λάιμ
Παρασκευές
Πατάτες με τρούφα και χαβιάριΠερνάμε τον πουρέ από ένα ψιλό σουρωτήρι και προσθέτουμε την κρέμα, το λάδι τρούφας, αλατίζουμε και πιπερώνουμε με το άσπρο πιπέρι.
Βάζουμε το μίγμα σε ένα σέικερ και ανακατεύουμε καλά.
Το χύνουμε σε ψηλά σφηνάκια και τα γαρνίρουμε με λίγο χαβιάρι, τσάιβ και μία φέτα πατάτας.Κurant affair martini Ανακατεύουμε τη βότκα με το λάιμ και σερβίρουμε σε ποτήρια μαρτίνι.