banner
banner

Παπάγια με γαρίδες

Συνταγή

Παπάγια με γαρίδες
Υλικά (για 4 άτομα)

8 γαρίδες Νο 1
1 κ.σ. τζίντζερ
1 κ.σ. κρεμμυδάκι, φρέσκο
Αλάτι, πιπέρι
2 παπάγια
100 ml χυμός πορτοκαλιού
Λάδι

banner
Παρασκευή

Κόβουμε τις παπάγιες στη μέση. Με ένα κουτάλι αφαιρούμε τους σπόρους. Καθαρίζουμε τις γαρίδες και με μια οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το έντερό τους. Κατόπιν, τις μαρινάρουμε με τζίντζερ, χυμό πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι. Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε τη σάρκα από τις παπάγιες και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε μέσα στα φρούτα τις γαρίδες και όση μαρινάδα χρειάζεται. Τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.


Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος