Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
4 κομμάτια πίτα από φακές
1 καρότο
50 γρ. λάχανο
Κουρκουμά
Αλάτι κατά βούληση
Πιπέρι
Παρασκευή
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και τα, ψήνουμε με τα μπαχαρικά και το αλάτι.
Βάζουμε τις πίτες στο νερό για να μαλακώσουν.
Τις αφήνουμε για δύο λεπτά στο νερό και μετά τις στραγγίζουμε.
Βάζουμε τα λαχανικά πάνω στην πίτα, τα τυλίγουμε και τα τηγανίζουμε, έτσι ώστε να μείνουν τραγανά χωρίς να καούν.