banner
banner
banner

Ο μπακαλιάρος γιορτινός και ο μπακαλιάρος αλλιώς

Θάλεια Τσιχλάκη Θάλεια Τσιχλάκη Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Ο μπακαλιάρος γιορτινός και ο μπακαλιάρος αλλιώς

Τον δοκιμάσαμε τηγανητό, με κουρκούτι ή με αλεύρι, τον φτιάξαμε κροκέτες και μπακαλιαρόπιτα, τον δοκιμάσαμε με ρεβίθια, με τσιγαρολάχανα, με σπανάκι, με σέσκουλα και πράσα. Τον μάθαμε σε προβηγκιανή και σαντορινιά μπραντάδα, τον φάγαμε και ξαλουριστό, σχεδόν ωμό. Τώρα ήρθε η ώρα να τον μαγειρέψουμε κι αλλιώς. Ιδού 4 νηστίσιμες και μια αρτύσιμη συνταγή για το πιο διάσημο ψάρι της κουζίνας μας, το ψάρι της εθνικής μας γιορτής. 

banner


Συνταγές
Δείτε όλα τα συνταγογραφικά της ενότητας

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος