Follow us

Ο μπακαλιάρος γιορτινός και ο μπακαλιάρος αλλιώς

Ο μπακαλιάρος γιορτινός και ο μπακαλιάρος αλλιώς

Τον δοκιμάσαμε τηγανητό, με κουρκούτι ή με αλεύρι, τον φτιάξαμε κροκέτες και μπακαλιαρόπιτα, τον δοκιμάσαμε με ρεβίθια, με τσιγαρολάχανα, με σπανάκι, με σέσκουλα και πράσα. Τον μάθαμε σε προβηγκιανή και σαντορινιά μπραντάδα, τον φάγαμε και ξαλουριστό, σχεδόν ωμό. Τώρα ήρθε η ώρα να τον μαγειρέψουμε κι αλλιώς. Ιδού 4 νηστίσιμες και μια αρτύσιμη συνταγή για το πιο διάσημο ψάρι της κουζίνας μας, το ψάρι της εθνικής μας γιορτής.

Επίσης...

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;