Follow us

Νόστιμα bites για βραδιές μπρος στην TV

Νόστιμα bites για βραδιές μπρος στην TV

Μπορεί ο καιρός να είναι κούκλος και να το έξω να μας καλεί, όμως οι απανωτές κορωνοϊικές αναβολές και ακυρώσεις εκδηλώσεων, συναυλιών, παραστάσεων και εμφανίσεων αγαπημένων καλλιτεχνών, έχουν αναστατώσει τις ατζέντες μας αρκετά, ώστε ένα Σαββατοκύριακο με ξάπλες στον καναπέ και χάζι στο home cinema να διαφαίνεται ως η ιδανικότερη επιλογή στον ορίζοντα – ιδίως αν την συνδυάσουμε με καλή, virus-free παρέα, για μαραθώνιο σειρών, ταινιών, ή έστω και reality τηλεπαιχνιδιών.

Με δεδομένο, βέβαια, ότι δεν λέει να φάμε την ώρα μας μπροστά σε κατσαρολικά και τηγάνια, αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάτι που ετοιμάζεται εύκολα, δεν κοστίζει πολύ και μπορείς να το φας με το χέρι. Αν, μάλιστα, στο τραπέζι πλασαριστεί κι ένα ωραίο μπουκάλι κρασί, μια σαλατούλα, μια αλοιφή, κριτσινάκια, παξιμάδια και τα συναφή, η αίσθηση της αφθονίας θα αποκατασταθεί και τα κέφια μας θα πάρουν τα πάνω τους, δίνοντάς μας το απαραίτητο boost για την εβδομάδα που ακολουθεί.

Ημ/νια α' δημοσίευσης: 16/09/15
Update: 06/03/20

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…