Follow us

Μύδια με κάππαρη, μάραθο και άγριο άνηθο Τήνου (συνταγή από το εστιατόριο "Θαλασσάκι")

Μύδια με κάππαρη, μάραθο και άγριο άνηθο Τήνου (συνταγή από το εστιατόριο "Θαλασσάκι")

Υλικά

Υλικά

25 φρέσκα μύδια 

3 σκελίδες σκόρδο 

1 κουταλιά της σούπας κάππαρη 

1 χούφτα μάραθο 

άγριο άνηθο

1 ποτήρι κρασί 

ελαιόλαδο 

Εκτέλεση

Αχνίζουμε τα μύδια και στραγγίζουμε το ζουμί που είναι αλμυρό.

Μετά βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο τηγάνι και αφού σωταριστούν για λίγο σβήνουμε με κρασί, Όταν εξατμιστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι και λεμόνι και σερβίρουμε.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.