banner
banner
banner

Μπιφτέκια γαλοπούλας με σάλτσα από τυρί κρέμα

Συνταγή

Μπιφτέκια γαλοπούλας με σάλτσα από τυρί κρέμα
Υλικά

1 κ. κιμά γαλοπούλας
8 φρυγανιές τριμμένες
½ φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 πρέζα ξερή ρίγανη
1 κ. κρεμμύδια ξερά
2 κ.σ. ξηρό λευκό κρασί
250 γρ. τυρί κρέμα
1 φλ. άνηθος ψιλοκομμένος
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

banner
Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C. Βάζουμε σε λεκάνη τον κιμά, τις τριμμένες φρυγανιές, το κρασί, το μαϊντανό και τη ρίγανη. Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Πλάθουμε τα μπιφτέκια σε όποιο σχήμα και μέγεθος θέλουμε και τα ψήνουμε σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα για 20 -30  λεπτά. Εν τω μεταξύ, περνάμε τα  κρεμμύδια από τη μουλινέτα και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο καυτό νερό. Σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις πιουν τα υγρά τους, προσθέτουμε το τυρί κρέμα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να γίνει μια ομοιόμορφη σχεδόν σάλτσα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον άνηθο. Σερβίρουμε τα μπιφτέκια με τη σάλτσα.


Α.Τ.


Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος