Υλικά
Υλικά
8 μπαρμπούνια μεσαίου μεγέθους
Φρέσκα αμπελόφυλλα
3 μεγάλες ντομάτες
140 ml ελαιόλαδο
20 ml ξίδι από φραμπουάζ
Αλάτι και πιπέρι
Παρασκευή
Καθαρίζουμε από λέπια και εντόσθια τα ψάρια.
Αχνίζουμε τα αμπελόφυλλα για 3-4 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
Τα στεγνώνουμε σε μια πετσέτα.
Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και τα τυλίγουμε με τα αμπελόφυλλα.
Τα αλείφουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C, για 20 με 25 λεπτά, περίπου.
Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις πολτοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και λίγο ξίδι φραμπουάζ.
Σερβίρουμε περιχύνοντας τα μπαρμπούνια με τη βινεγκρέτ.