Υλικά
4 φιλέτα ξαλμυρισμένου παστού μπακαλιάρου (περ. 1 κ.)Υλικά:
1 κ.σ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
400 γρ. ντομάτα στον τρίφτη
1 κ.γ καστανή ζάχαρη
λίγο φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ σάλτσα σόγιας
Εκτέλεση
Σε μία ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 5 περίπου λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα, τη ζάχαρη, το θυμάρι και τη σόγια και τα αφήνουμε να πάρουν βράση.
Σιγοβράζουμε για 7-8 λεπτά και προσθέτουμε τον μπακαλιάρο.
Σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε το ψάρι μέσα στη σάλτσα για 10- 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Σερβίρουμε με πατάτες στον ατμό ή ψητές.