Follow us

Μπακαλιάρος με κόκκινη σάλτσα και θυμάρι

Μπακαλιάρος με κόκκινη σάλτσα και θυμάρι

Υλικά

Υλικά:

4 φιλέτα ξαλμυρισμένου παστού μπακαλιάρου (περ. 1 κ.)

1 κ.σ ελαιόλαδο 

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

400 γρ. ντομάτα στον τρίφτη 

1 κ.γ καστανή ζάχαρη

λίγο φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο

1 κ.σ σάλτσα σόγιας

Εκτέλεση

Σε μία ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 5 περίπου λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα, τη ζάχαρη, το θυμάρι και τη σόγια και τα αφήνουμε να πάρουν βράση.

Σιγοβράζουμε για 7-8 λεπτά και προσθέτουμε τον μπακαλιάρο.

Σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε το ψάρι μέσα στη σάλτσα για 10- 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

Σερβίρουμε με πατάτες στον ατμό ή ψητές.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Λαχανοντολµάδες Κοκκινιστοί

Η συνταγή για κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες.

Κοκκινιστό Κουνουπίδι µε Κιµά

Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.

Μελιτζάνες Μπιφτεκάδα

Η συνταγή για μπιφτεκάδα μελιτζάνες.

Κινέζικο Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις κινέζικο ρύζι.

Κρασάτα Μανιτάρια

Πώς θα φτιάξεις θαυμάσια κρασάτα μανιτάρια.