banner
banner
banner

Μοσχαρίσιο ταρτάρ με κρόκο αβγού και τουρσιά (του Νικόλα Σταυρακάκη)

Συνταγή

Μοσχαρίσιο ταρτάρ με κρόκο αβγού και τουρσιά (του Νικόλα Σταυρακάκη)
Υλικά

100 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο
1 κ.γ. αγγουράκι τουρσί
1 κ.γ. κάππαρη
1 βλασταράκι κρίταμο τουρσί
1 κ.σ. μαριναρισμένα μανιτάρια σε ξύδι
1 κ.σ. κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. κέτσαπ
Αλάτι/πιπέρι
1 ωμό κρόκο αβγού (προαιρετικά)

banner
Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, προσθέτοντας αν θέλουμε έναν κρόκο αβγού στην κορυφή.


Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος