Υλικά
Υλικά για 1 κ. κρέατος ψαχνού
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.γ. τριμμένο τζίντζερ φρέσκο
2 λάιμ, το χυμό και το ξύσμα
10 γρ. σκόνη κάρυ
1 φλ.τσ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 1/2 κ.γ. αλάτι
Παρασκευή
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ.
Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλατοπίπερο.
Κόβουμε το κρέας μας σε κύβους μεγέθους 3 εκ.
και τους ρίχνουμε στη μαρινάδα.
Σκεπάζουμε το σκεύος με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 3 ώρες πριν τους περάσουμε στα σουβλάκια για να τα ψήσουμε.