Follow us

Μαγειρεύουμε θαλασσινά με το Marea Sea Spirit

Μαγειρεύουμε θαλασσινά με το Marea Sea Spirit

Τα αδέλφια Σταύρος και Χρήστος Σωτηρούδης -ιδιοκτήτες και του εστιατορίου “Γλυκάνισος”- μαζί με τον Γιώργο Γιώργο και τον Θεόκτιστο Σαρασίδη δημιούργησαν το "Marea Sea Spirit" ένα όμορφο, μοντέρνο εστιατόριο ψαριού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με κατάλογο που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από μαγειρευτά πιάτα, πολλούς ψαρομεζέδες και όλα τα κλασικά στο τηγάνι και στη σχάρα.
Βασικό πλεονέκτημα του μαγαζιού, τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά από το ψαράδικο των ιδιοκτητών στην Ιερισσό της Χαλκιδικής.

Μαγειρεύουμε θαλασσινά με το Marea Sea Spirit
O σεφ Ηλίας -Δημήτρης Χιλάλ

Στην κουζίνα, ο νεαρός σεφ Ηλίας - Δημήτρης Χιλάλ, με εμπειρία σε σημαντικά ξενοδοχειακά εστιατόρια, όπως και σε εστιατόρια της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζει ευφάνταστα πιάτα στο ύφος της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας αλλά και διαχρονικά, αστικά πιάτα με μια φρέσκια ματιά.
Classy, μίνιμαλ αισθητική, στη σάλα, τραπέζια με μάρμαρο, μεγάλο μπαρ και μεγάλες τζαμαρίες για άπλετο φυσικό φως... Πολύ καλή λίστα κρασιών και μεγάλη συλλογή από τσίπουρα και ούζα.

Στρ. Καλλάρη και Λώρη Μαργαρίτη 13, Κέντρο, Θεσσαλονίκη, 2310257696, https://mareaseaspirit.gr

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;