Μαγειρεύουμε θαλασσινά με το Marea Sea Spirit

Άρτεμις Τζίτζη Άρτεμις Τζίτζη Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Μαγειρεύουμε θαλασσινά με το Marea Sea Spirit

Τα αδέλφια Σταύρος και Χρήστος Σωτηρούδης -ιδιοκτήτες και του εστιατορίου “Γλυκάνισος”- μαζί με τον Γιώργο Γιώργο και τον Θεόκτιστο Σαρασίδη δημιούργησαν το "Marea Sea Spirit" ένα όμορφο, μοντέρνο εστιατόριο ψαριού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με κατάλογο που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από μαγειρευτά πιάτα, πολλούς ψαρομεζέδες και όλα τα κλασικά στο τηγάνι και στη σχάρα.
Βασικό πλεονέκτημα του μαγαζιού, τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά από το ψαράδικο των ιδιοκτητών στην Ιερισσό της Χαλκιδικής. 

O σεφ Ηλίας -Δημήτρης Χιλάλ

O σεφ Ηλίας -Δημήτρης Χιλάλ

Στην κουζίνα, ο νεαρός σεφ Ηλίας - Δημήτρης Χιλάλ, με εμπειρία σε σημαντικά ξενοδοχειακά εστιατόρια, όπως και σε εστιατόρια της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζει ευφάνταστα πιάτα στο ύφος της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας αλλά και διαχρονικά, αστικά πιάτα με μια φρέσκια ματιά.
Classy, μίνιμαλ αισθητική, στη σάλα, τραπέζια με μάρμαρο, μεγάλο μπαρ και μεγάλες τζαμαρίες για άπλετο φυσικό φως... Πολύ καλή λίστα κρασιών και μεγάλη συλλογή από τσίπουρα και ούζα.

Στρ. Καλλάρη και Λώρη Μαργαρίτη 13, Κέντρο, Θεσσαλονίκη, 2310257696, https://mareaseaspirit.gr



Συνταγές
Δείτε όλα τα συνταγογραφικά της ενότητας

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος