Follow us

Μαγειρεύουμε με τα “Τρία Γουρουνάκια”!

Μαγειρεύουμε με τα “Τρία Γουρουνάκια”!

Το εστιατόριο βρίσκεται σε ένα από τα πιο παλιά μέρη της πόλης που διατηρούν άθικτο το οικιστικό ύφος της παλιάς Θεσσαλονίκης, στο ισόγειο ενός πανέμορφου διατηρητέου κτιρίου των αρχών του 20ου αιώνα. Άνετη και ευρύχωρη σάλα, με μεγάλα παράθυρα και θέα στο γραφικό δρομάκι και πολύ καλό σέρβις, ακόμα και στις ώρες αιχμής. Εξαιρετική ελληνική κουζίνα, που ενσωματώνει όμορφα το μοντέρνο μαγειρικό ύφος και διανθίζεται διακριτικά από μεσογειακά στοιχεία.

Μαγειρεύουμε με τα “Τρία Γουρουνάκια”!

Ο chef patron Δήμος Καλαϊτσίδης έχει εργαστεί από το 1991 σε εστιατόρια της πόλης και σε μεγάλα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα, Ρόδο, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του, άνοιξε το 2014 το δικό του εστιατόριο «Τα τρία Γουρουνάκια». Υπηρετεί με προσήλωση την ελληνική κουζίνα δημιουργώντας ελαφρά, αρωματικά και νόστιμα πιάτα. Ο κατάλογος περιέχει ποικιλία προτάσεων, που δίνουν τον πρώτο λόγο στην αρμονία των γεύσεων και τις τοπικές πρώτες ύλες.

Καποδιστρίου 7 & Πάικου, Θεσσαλονίκη, 2310249050, www.tatriagourounakia.gr

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…