banner
banner

Λαυράκι καρπάτσιο (του Νίκου Μιχαήλ, εστιατόριο Άργουρα)

Συνταγή

Λαυράκι καρπάτσιο (του Νίκου Μιχαήλ, εστιατόριο Άργουρα)
Υλικά

Λαβράκι φιλεταρισμένο σε λεπτές φέτες
(ή άλλο ψάρι, όπως τσιπούρα, φαγγρί, σαργός κτλ)
Μαρινάδα:
3 μέρη εξ. π. ελαιόλαδο
1 μέρος λεμόνι ή άλλο εσπεριδοειδές (όπως περγαμόντο)
ξύσμα από το λεμόνι ή ό,τι φρούτο χρησιμοποιήσαμε
αλάτι, πιπέρι, λίγη ρίγανη

banner
Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα χτυπώντας τα υλικά με το σύρμα. Αφήνουμε το ψάρι στη μαρινάδα μέχρι 20’ πριν το σερβίρουμε.


Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος