banner
banner
banner

Κρέμα σελινόριζας με πάπρικα

Συνταγή

Κρέμα σελινόριζας με πάπρικα
Υλικά

750 γρ. σελινόριζα, καθαρισμένη
20 γρ. βούτυρο
1 κ. κ. πάπρικα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

banner
Παρασκευή

Κόβουμε τη σελινόριζα σε κυβάκια και τη βάζουμε να βράσει σε καυτό κι αλατισμένο νερό, για 30 λεπτά. Τη σουρώνουμε και την πολτοποιούμε, ζεστή ακόμα, στο μπλέντερ (ή και με το πίμερ) ή στο μύλο λαχανικών, μαζί με το βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και σερβίρουμε αμέσως.

 

Θ.Τ.


Γλυκό

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος