banner
banner

Κρεατικά με ιδιαίτερες σάλτσες

Άρτεμις Τζίτζη Άρτεμις Τζίτζη Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Κρεατικά με ιδιαίτερες σάλτσες

Αρχής γενομένης με ένα από τα γιορταστικά πιάτα της αστικής αθηναϊκής κουζίνας  των μέσων του 20ου αιώνα που (αδίκως και αναιτίως) έχει ξεχαστεί, την Κότα Μιλανέζα, παραθέτουμε μια μίνι σειρά από κρεατικά με ωραίες, πρωτότυπες, αρωματικές σάλτσες, που ικανοποιούν τον ουρανίσκο και διασκεδάζουν το μάτι. Όλες είναι φτιαγμένες για να προσφέρουν ίση ευχαρίστηση σε ένα μικρό γκρουπ ή  σε ένα μεγάλο πλήθος (αφού όλες έχουν άψογο αποτέλεσμα αν πολλαπλασιάσετε τις ποσότητες) και όλες μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα φιλικό, ίσως και λίγο πιο επίσημο, τραπέζι.  Κοτόπουλο, χοιρινό, κουνέλι, μοσχάρι, αρνί μπορούν να εναλλαχθούν στις συνταγές, φθάνει να διαλέξουμε το κατάλληλο κομμάτι. Οι σάλτσες δεν θα μας μουτρώσουν αν τις απλώσουμε στο κρέας που προτιμάμε ή που μια συγκεκριμένη στιγμή τυχαίνει να βρίσκεται στο ψυγείο μας.

banner


Συνταγές
Δείτε όλα τα συνταγογραφικά της ενότητας

Στο τραπέζι

banner

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

banner

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

banner

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

banner

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος