Υλικά
2 κ. τρυφερές κορφές από τσουκνίδες Υλικά
4 -5 κ.σ καλαμποκάλευρο
½ φλ. ελαιόλαδο
λίγος δυόσμος
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις τσουκνίδες, τις ζεματίζουμε και τις στραγγίζουμε πολύ καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τον δυόσμο, προσθέτουμε τις τσουκνίδες, το αλεύρι και λίγο νεράκι, αλάτι, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν και να γίνουν σαν κρέμα.
Στο τέλος, ρίχνουμε άφθονο πιπέρι.
Είναι μεζές για ούζο.
Α.Τ.