Υλικά
Υλικά
150 γρ. τερίνα φουαγκρά (που αγοράζουμε έτοιμη από το σούπερ μάρκετ)
1 πακέτο αποξηραμένοι χουρμάδες, χωρίς το κουκούτσι τους
ανθός αλατιού (αφρίνα) και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3-4 κ. σ. κοπανισμένα φουντούκια
Παρασκευή
Κόβουμε το φουαγκρά σε μικρά φετάκια, ανάλογα με το μέγεθος των χουρμάδων και τα πασπαλίζουμε με το φουντούκι, γεμίζουμε τους χουρμάδες και τους φυλάμε στο ψυγείο μέχρι να τους σερβίρουμε. Ταιριάζει ιδιαίτερα με γλυκά μοσχάτα κρασιά τύπου Σάμος Grand Cru.