Υλικά
Υλικά
1 ζύμη πίτσας
200 γρ. φιλέτο κοτόπουλο, σε λωρίδες
100 γρ. μπρόκολο ζεματισμένο
30 γρ. πάστα κίτρινου κάρι
250 ml γάλα καρύδας
4-5 φύλλα ταϊλανδέζικου βασιλικού ή μέντας
100 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα
20 ml σπορέλαιο
Παρασκευή
Σε μια κατσαρόλα ή γουόκ σοτάρουμε την πάστα του κίτρινου κάρι σε σπορέλαιο, μέχρι να λιώσει.
Ρίχνουμε το γάλα καρύδας και αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια τοποθετούμε το κοτόπουλο και βράζουμε για 5 λεπτά ακόμη.
Τέλος, προσθέτουμε το μπρόκολο, τα φύλλα βασιλικού και τη μοτσαρέλα.
Στρώνουμε το μίγμα στο μέσο της πίτσας και την κλείνουμε κάνοντας μισοφέγγαρο.
Την ψήνουμε στο φούρνο.
Στιλ: Ινδικό καλτσόνε, με φουλ άρωμα και γεύση