Φρουτοσαλάτα μαριναρισμένη σε μοσχάτο κρασί και μέντα

Συνταγή

Φρουτοσαλάτα μαριναρισμένη σε μοσχάτο κρασί και μέντα
Υλικά (για 2 άτομα)

5 διαφορετικά φρούτα τουλάχιστον (ροδάκινο, αχλάδι, μπανάνα, ανανάς, μάνγκο, ή οτιδήποτε άλλο σκεφτούμε)
4 φυλλαράκια μέντας ή δυόσμου
Αρκετό κρασί (μοσχάτο Σάμου), να καλύπτει τα φρούτα.

Παρασκευή

Ψιλοκόβουμε τα φρούτα και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με αρκετό μοσχάτο και ψιλοκομμένα φύλλα μέντας ή δυόσμου. Τα αφήνουμε να μαριναριστούν δυο-τρεις ώρες και βάζουμε στο ψυγείο το μπολ.


Γλυκό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος