Φέτα με σουσάμι και τριαντάφυλλο
Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
400 γρ. φέτα (σε 8 κομμάτια)
2 ασπράδια
Αλεύρι
Σουσάμι
Ηλιέλαιο
Γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και βουτάμε τη φέτα διαδοχικά στο αλεύρι, στη μαρέγκα και το σουσάμι, ώστε να «θωρακιστεί» καλά.
Έπειτα τηγανίζουμε σε μπόλικο ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσει και σερβίρουμε με γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο.
Επίσης...
Η συνταγή για παραδοσιακή καρυδόπιτα.
Η συνταγή για γαλακτοµπουρεκάκια.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Μια τούρτα κανταϊφένια και ανάλαφρη, με μια μικρή επίγευση από άρωμα τριαντάφυλλου, που γίνεται το ίδιο πανέμορφη και νόστιμη με φράουλες.
Ένα από τα πιο παράξενα και πρωτότυπα γλυκά της παράδοσης, που το φτιάχνουν οι νοικοκυρές της Μήλου
Η συνταγή για νηστίσιµη καρυδόπιτα.
Η συνταγή για νηστίσιµα τριγωνάκια.
Πώς θα φτιάξεις κανταΐφι παραδοσιακό µε καρύδια.
Η συνταγή για εύκολη σιροπιαστή πίτα, µε καρύδια.