Υλικά
250 γρ. φέταΥλικά
1 ½ φλ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.γ. ξερό θυμάρι
2 φύλλα ξερή δάφνη
1 κ.γ ροζ πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε γυάλινο σκεύος τη φέτα σε ένα κομμάτι.
Ρίχνουμε επάνω το πιπέρι και τα αρωματικά βότανα και την καλύπτουμε με το ελαιόλαδο.
Βάζουμε στη ψυγείο για 12 ώρες, γυρίζοντας τη φέτα μια φορά.
Σερβίρουμε τη φέτα κομμένη σε κύβους (όση ποσότητα θέλουμε) περιχυμένη με το αρωματισμένο ελαιόλαδο, αφού την αφήσουμε να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου, και συνοδεύουμε με ζεστό ψωμί.
Α.Τ.