Υλικά
250 γρ. φέταΥλικά
1 φλ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
2 κ.γ. σπόροι κόλιανδρου
1 αστεροειδή γλυκάνισο
Φλούδα από 1 λεμόνι
10 κόκκοι μαύρο πιπέρι
½ κ.γ. κουρκουμάς
Εκτέλεση
Σπάμε ελαφρά με το γουδί τον κόλιανδρο και τον αστεροειδή γλυκάνισο.
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι σε πολύ χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα μπαχαρικά.
Ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους, προσέχοντας να μην καούν.
Βάζουμε τη φέτα κομμένη σε κύβους σε βαθουλή μικρή πιατέλα και την περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Την αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε μαζί με ζεστό ψωμί.
Α.Τ.