Υλικά
250 γρ. φέταΥλικά
1 ½ φλ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξερό δυόσμο ή 12 φύλλα φρέσκο δυόσμο
1 ½ κ.σ. μαυροσούσαμο
10 σταγόνες τρουφέλαιο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε γυάλινο σκεύος τον μισό ξερό ή φρέσκο δυόσμο και ακουμπάμε επάνω τη φέτα σε ένα κομμάτι.
Ρίχνουμε επάνω τον υπόλοιπο ξερό ή φρέσκο δυόσμο και καλύπτουμε με το ελαιόλαδο ανακατεμένο με το τρουφέλαιο.
Πασπαλίζουμε με το μαυροσούσαμο και αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες, γυρίζοντας τη φέτα μια φορά.
Σερβίρουμε τη φέτα κομμένη σε κύβους (όση ποσότητα θέλουμε) περιχυμένη με το αρωματισμένο ελαιόλαδο, αφού την αφήσουμε να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου, και συνοδεύουμε με ζεστό ψωμί.
Α.Τ.