ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Φαγητά που μοσχοβολούν καλοκαιρινή Ελλάδα

Φαγητά που μοσχοβολούν καλοκαιρινή Ελλάδα

Αυτές τις μέρες, που κάποιοι έχουν ήδη φύγει, κάποιοι επιστρέφουν και μερικοί απομείναμε να αναπολούμε περασμένες διακοπές μας, μαζί με τις παραλίες και τα άσπρα σπιτάκια των κυκλαδίτικων νησιών μας έρχονται στο νου κι όλα εκείνα τα φαγητά που δοκιμάσαμε και μας άρεσαν. Άλλα τόσο εύκολα που δεν χρειάζεται να γνωρίζεις καν τη συνταγή τους, άλλα με τοπικά υλικά που αν δεν τα έχεις χάνεται η νοστιμιά του φαγητού κι άλλα που δεν τα είχαμε απλά σκεφτεί, αλλά εύκολα μπορούν να ενταχθούν στην καθημερινότητά μας. Λαδερά, μαγειρευτά, στο τηγάνι ή στην κατσαρόλα, τα φαγητά των διακοπών μας μοσχοβολάνε ήλιο, καλοκαίρι, Ελλάδα.

Updated: 07/07/20
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 28/07/14

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

Καθαρή Δευτέρα with a twist!

Ίσως το πιο προβλέψιμο τραπέζι του χρόνου (μαζί μ΄εκείνο του Ευαγγελισμού)! Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψετε τα σαρακοστιανά σας, χωρίς να ξεφύγετε εντελώς από το κλίμα.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;