Εύκολα μαγειρέματα με κυρίαρχο υλικό την μπίρα

Θάλεια Τσιχλάκη Θάλεια Τσιχλάκη ω(Φωτ) Παύλος Τσοκούνογλου ω(Φωτ) Παύλος Τσοκούνογλου Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008

Εύκολα μαγειρέματα με κυρίαρχο υλικό την μπίρα

Η μπίρα δεν είναι μόνο ένα ευχάριστο, δροσερό ή σοφιστικέ ποτό. Όσο κι αν αυτό φαίνεται ιεροσυλία στους φανατικούς φίλους της, μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως υλικό στην κατσαρόλα μας. Όλοι γνωρίζουν ότι βοηθά το χυλό για τους λουκουμάδες και τα μπενιέ να φουσκώσει τέλεια ή πως τη χρησιμοποιούν για να περιχύσουν κάποιες πίτες πριν τις βάλουν να ψηθούν στο φούρνο. Πόσοι όμως θα τη χρησιμοποιήσουν για να αρτύσουν με το κρυφό άρωμα του λυκίσκου σάλτσες για ψάρια, πουλερικά και χοιρινό;



Συνταγές

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικα / Delicatessen

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος