ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Εύκολα κρεατοφουρνίσματα

Εύκολα κρεατοφουρνίσματα

Φθάσαμε στο τέλος των εορτών. Με πολλούς, μα πάρα πολλούς, Γιάννηδες, Ιωάννες και Γιαννούλες, αρκετούς Θεοφάνηδες και κάμποσους Ιορδάνηδες.
Τα περισσότερα σπίτια, όλο και κάποιον εορτάζοντα έχουν και όλο και κάποιο τραπέζι να στηθεί για να τον τιμήσουν. Βεβαίως, έχουμε μαγειρέψει τόσο πολύ όλες αυτές τις μέρες και έχουμε φάει τόσο πολύ, που ίσως ένα ακόμα τραπέζι με τα σχετικά “ταρατατζούμ”, να φαίνεται βουνό. Κατανοητό… Γι΄ αυτόν τον λόγο, οι προτάσεις μας είναι “στο φούρνο”, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη παρακολούθηση και είναι όλες με κρέας και πατάτες σε διάφορες εκδοχές (ψητές, βραστές, πουρές), συνδυασμός, που όλοι λατρεύουν. Τα κρεατικά είναι διαφόρων ειδών -μοσχάρι, αρνί, χοιρινό, κοτόπουλο, κουνέλι, για να ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις και στις διατροφικές ιδιαιτερότητες των καλεσμένων ή και ακόμα του τραπεζιού, που θα στήσουμε μόνο για την οικογένειά μας.

Updated: 13/01/21
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 04/01/19

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

Καθαρή Δευτέρα with a twist!

Ίσως το πιο προβλέψιμο τραπέζι του χρόνου (μαζί μ΄εκείνο του Ευαγγελισμού)! Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψετε τα σαρακοστιανά σας, χωρίς να ξεφύγετε εντελώς από το κλίμα.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;