Follow us

Έτοιμα σε 30 λεπτά

Έτοιμα σε 30 λεπτά

Την ώρα που γυρνάμε από τη δουλειά ή από τις εξωτερικές μας εργασίες, νηστικοί και πεινασμένοι, το μόνο που ευχόμαστε είναι να βρούμε πρόχειρο τον κατάλογο του ντελιβερά της γειτονιάς μας. Υπάρχει όμως κι η εναλλακτική λύση, να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε κάτι στα γρήγορα. Αν το έχουμε σκεφτεί, μπορεί να έχουμε πρόχειρο κάτι εκτός κατάψυξης, δηλαδή κιμά ή ακόμα και να αγοράσουμε, επιστρέφοντας, όσες μπριζόλες χρειαζόμαστε για να φάμε όλοι από μία. Και βέβαια, υπάρχουν φαγητά που μπορούν να είναι έτοιμα σε 30 λεπτά, υπολογίζοντας στο χρόνο αυτό και την προετοιμασία και το ψήσιμο. Σε όση ώρα θέλει, δηλαδή, κι η παραγγελία μας να φτάσει στο σπίτι και μάλιστα όχι σε ώρες αιχμής.

Επίσης...

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Περισσότερα από

Φαγητό

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;