Follow us

Καλοκαιρινό pop up brunch στην Κυψέλη

Το καθιερωμένο κυριακάτικο pop up brunch της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, που διοργανώνει το δίκτυο Impact Hub Athens σε καλοκαιρινό mood…

Καλοκαιρινό pop up brunch στην Κυψέλη

Την ερχόμενη Κυριακή, 23 Ιουνίου, από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γίνεται ο προορισμός για τους food lovers, αφού εκεί θα διοργανωθεί ένα καλοκαιρινό pop up brunch party με εποχιακά πιάτα, vegan, vegetarian ή μη και πολύ μουσική. Είναι, πλέον, καθιερωμένα τα κυριακάτικα pop up brunches της Κυψέλης, που διοργανώνει το δίκτυο κοινωνικού αντίκτυπου Impact Hub Athens. Αυτή τη φορά, τα πιάτα θα είναι καλοκαιρινά και δεν θα λείπουν οι vegetarian και vegan επιλογές.

Καλοκαιρινό pop up brunch στην Κυψέλη

Ποιοι θα συμμετέχουν
Από το Square Athens με τις μοναδικές του πίτσες σε ξυλόφουρνο και τις ιδιαίτερες γεύσεις ιταλικής κουζίνας, στο Ρακόρ με τις κρύες σούπες, τις χορτοφαγικές επιλογές και τα «πειραγμένα» αναψυκτικά και από το Plan Vita με το αυστηρό vegan menu ως το Eri Bakes με τα vegan γλυκά του. Ακόμα, λατινοαμερικάνικες γεύσεις και ειδικά για την περίσταση, πιάτα με αβγό από το El Burro, αλλά και δυναμωτική granola από το Troo Food Liberation, λαχταριστά burgers και hot dogs από το Gold Pig, δροσερό sushi από το ωμοφαγικό One Project, μαζί με τα αγαπημένα χαρμάνια του κυψελιώτικου Conito Café.

Παράλληλα, η γιορτή θα έχει τη μουσική επιμέλεια του Pepper 96,6 με rock, funk, pop, soul επιλογές.

Λίγα λόγια για τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Με διαχειριστή το Impact Hub Athens, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης και αναφοράς για το αθηναϊκό κοινό, με βασικούς άξονες τον πολιτισμό και την εκπαίδευση, αλλά και την κοινωνική επιχειρηματικότητα καθώς και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Όραμα τους είναι η Αγορά να αποτελέσει έναν μηχανισμό κοινωνικής συνοχής, συνεργατικού πνεύματος και συνδημιουργίας σε μία από τις πιο πολυπληθείς, πολυπολιτισμικές και ιστορικές περιοχές της Αθήνας.

Περισσότερες πληροφορίες:
https://athens.impacthub.net/dimotiki-agora-kypselis/
https://www.facebook.com/agorakypselis/

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;